Published by Linnea on 02/06/2015

Bättre marknadsföringen med profilprodukter

För att ett företag ska synas och fortsätta få nya kunder krävs det att det läggs ner en hel del krut och pengar på marknadsföring. Särskilt om det är ett nytt företag som inte har funnits så länge. Ett sätt att marknadsföra är att använda sig av så kallade profilprodukter.

186-pennor-profilprodukter-marknadsföringDet är inte helt lätt att starta ett företag och sedan driva verksamheten så att den blomstrar. De flesta som har grundat ett företag kan förmodligen dra sig till minnes om att det inte direkt var guld och gröna skogar i början. Det är kämpigt och kräver både tid och tålamod tillsammans med mycket jobb.

Någonting som är väldigt viktigt för alla företag är som sagt marknadsföringen. Du måste nå ut till dina befintliga och nya kunder. Det kan vara marknadsföring genom till exempel annonser i tidningar, radio och TV. Men det kan också vara reklam via så kallade profilprodukter med företagets logotyp som du delar ut i form av nyckelringar, pennor eller liknande.

Har du anställda kan du skaffa kläder med företagets logga på även här så att de gör reklam för företaget då de är ute och arbetar eller tar hand om kunder i en butik. Det finns med andra ord massvis av olika sätt att jobba med företagets marknadsföring och då är profilprodukter med företagets namn och devis inte någon dum idé. Sådana typer profilprodukter kan man köpa online på bland annat www.medreklam.se där det finns ett enormt brett utbud.

Små enkla medel

Någonting som nästan alltid är värt att beställa för ett företag är pennor. En penna behöver nästan alltid finnas nära till hands hos de allra flesta företag och det gör ju ingenting om en penna följer med en kund hem. För någon annan kanske ser företagets namn och logga på pennan och blir nyfiken och anlitar er.

På medReklam.se kan man beställa bland annat pennor med valfri gravyr så att det blir exakt så som du önskar. Frågan är om inte just pennor är den mest populära profilprodukten hos de flesta företag. Det finns mängder med olika utförande och färger på pennorna och du kan välja mellan blyerts och bläck. Pennor kommer alltid att behövs och det är aldrig fel att ha dessa på lager. Så det är inte fel att beställa hem en hel del pennor på en och samma gång så att de inte tar slut.

Stora beställningar

Det kan också vara en god idé att annonsera för att komma i kontakt med företag som erbjuder profilprodukter med tryck. Särskilt om du eller ni är ute efter många produkter på en och samma gång och gärna skulle vilja få offerter från olika företag som erbjuder denna tjänst. Bland annat Lidköpings kommun annonserade i Lidköpingsnytt om att köpa reklamprylar för att de skulle kunna komma i kontakt med en bra återförsäljare av olika profilprodukter.

 

#företagsamhet#marknadsföring