Published by Linnea on 06/08/2015

Undvik överbelastning med outsourcing

Att driva ett företag innebär en hel del arbete inom olika områden. Är verksamheten en växande och större sådan kan det lätt bli tungrott att hantera samtliga processer som företaget kräver. Därför blir det allt vanligare att man använder sig av outsourcing.

21-4-outsourcing-it-tjänsterDet här med att outsourca innebär alltså att ett företag väljer att ”överlämna” vissa särskilda delar av affärsprocesserna. Delar som helt enkelt inte inkluderas i det som är verksamhetens kärna. En sådan tjänst innebär givetvis att företagen gärna vill hitta en trygg partner som de kan ha ett långvarigt samarbete med. Denna partner kommer att få ansvar för IT-miljön och dess tjänster så som utvecklingen av funktionerna.

Dessa outsourcingavtal kan röra sig om tjänster för speciella områden inom ett företags IT-miljö liksom det kan betyda att ett övergripande ansvar lämnas över i samband med avtalet. Kvaliteten på Service Desk supporttjänster är enligt Enfos kundnöjdhetsundersökningar förstklassig

Olika tjänster

Beroende på vad din verksamhet är i behov av när det gäller outsourcingtjänster finns det flera potentiella partners. Det kan som sagt innebära att ni enbart vill anlita specifika tjänster eller hela paket. Självklart ska det vara hög kvalitet på tjänsterna och det går till och med att specificera paketet efter dina önskemål som kund.

För IT-drift och outsourcing i Stockholm, kontakta Enfo Zourcing som bland annat erbjuder outsourcingtjänster inom: kundmiljöns utvecklingstjänster, applikationstjänster, kommunikationstjänster, Service Desk och användarsupporttjänster samt nätverks- och datasäkerhetstjänster med flera.

Här lägger man fokus på att ständig förbättra tjänster och kundrelationer så att ett samarbete ska kunna ske långsiktigt och okomplicerat. Dessutom erbjuder man lösningar som har tillkommit via tekniska experter och kunskap inom området. Det ska vara lätt att samarbeta för att ditt företag ska kunna utvecklas vidare i den riktning du önskar och genom outsourcing kan du koncentrera dig på kärnverksamheten.

#it outsourcing#supporttjänster