Published by Linnea on 03/08/2015

Ta med dig jobbet på resan

Vissa arbeten kan utföras var som helst. Så länge du har tillgång till en dator och internet. Därmed går det att vara väldigt flexibel och till och med jobba undan då du befinner dig på resande fot.

210-ta-med-jobbet-resanI dag finns möjligheten att ta med dig ditt arbete var du än råkar befinna dig. För att vinna lite tid då du är ute och reser i jobbet kan du till och med passa på att bocka av en del av det som står på att göra listan. Då kan du till exempel dra upp din bärbara dator och koppla upp dig till ett WIFI-nät medan du sitter och väntar på bussen, tåget eller flyget. Likaså kan du jobba på bussresan numera eftersom de flesta bussar i dag är utrustade med trådlöst internet.

Tänk miljövänligt

Om du vill passa på att få lite gjort innan flyget lyfter kan du välja transfer till flygplatsen. Med Air Shuttle reser du enkelt och billigt till Arlanda och på bussarna här har du alltså tillgång till kostnadsfritt trådlöst internet och eluttag så att du kan ladda din telefon, surfplatta eller dator under tiden. Mycket smidigare blir det inte. Dessutom är Air Shuttle ett grönt alternativ.

Miljön är ju verkligen i fokus då nya färdsätt skall planeras. Särskilt kollektiva sådana. Och när det gäller just bussar verkar det gå framåt i en rasande fart. På grund av den snabba utvecklingen av eldrivna bussar har många röster höjts kring alternativet. Bland annat Handelskammaren vill ha eldrivna bussar istället för spårvagnar. En av anledningarna är att en spårvagn kostar inte mindre än fem gånger mer än en eldriven buss per år! Men huruvida Spårvagn City skrotas eller ej är ännu oklart. Det som däremot är en självklarhet redan för många är att värna om vår natur och miljö.

#flygbuss#Wifi