Published by Linnea on 20/08/2014

En sundare kropp och bättre hy

De allra flesta önskar sig både dessa saker, det är helt naturligt. Och för att uppnå det är man villig att göra vissa uppoffringar, det är också en självklarhet. Man dricker mycket vatten och använder bra hudprodukter. Samtidigt ser man till att äta rätt mat och motionera regelbundet.
MU321-rökfritt områdeMed elektroniska cigaretter från Greatcig tar man också ett steg mot bättre hy. Till skillnad från vanliga cigaretter innehåller inte dessa e ciggar så mycket skadliga ämnen. Dels drar man inte in alla gifter i sin kropp, men även röken är mindre farlig. Allt detta gör att man mår bättre, och att även andra inte påverkas negativt av ens rökning.
Faktum är att det nästan inte luktar något alls om elektroniska cigaretter från Greatcig. Det kommer ut lite ånga, men den försvinner mycket fort och det stör nästan ingen. Detta är också en anledning varför man vanligtvis inte säger så mycket när man puffar inomhus, trots det faktum att rökning är strängt förbjuden i många lokaler. Eftersom det inte kommer ut någon skadlig rök, och man inte heller drar in så mycket i kroppen, blir resultatet en bättre hy.
En annan anledning till varför elektroniska cigaretter från Greatcig kan bidra till bättre hy och en sundare kropp är att man bara arbetar med de bästa maerialen. Det finns riktlinjer och regleringar som de valt att följa, en gemensam insats inom EU. Man satsar även mycket på att förhindra att bruket sprids till barn och ungdomar. Riktlinjerna inkluderar även själva förpackningarna, att de inte ska läcka eller vara lätta att öppna av obehöriga.
Det finns flera olika smaker och varianter med elektroniska cigaretter från Greatcig. Bland de populära kan nämnas exotiska frukter som mango och ananas. Men de har även whiskey och kaffe, jordgubb eller äpple, och så vidare. Listan är verkligen lång på de olika juicer de har för att fylla på e ciggen. Sedan finns det naturligtvis mer vanliga sorter för rökare, de som bara smakar tobak. Allt beror på vilken sorts erfarenhet man är ute efter.
Även själva munstycket kommer i diverse format och utföranden. Själva principen är alltid densamma, med ett batteri som får juicen att förvandlas till ånga som man sedan drar in i sin puff. Man kan ha olika munstycken och själva behållaren kommer i flera läckra färger, som rosa, rött, blå eller guld. Här kan man matcha sina kläder varje dag utan problem.