Published by Linnea on 24/09/2016

Marknadsföring och sociala medier

När det kommer till marknadsföring och sociala medier är de allra flesta idag överens om att detta är det viktigaste området att fokusera på för den som vill lyckas med sitt företag och ta det till nästa nivå och få det att blomstra. Det är helt enkelt ett faktum att det är på nätet allt sker och inget tyder på att detta i framtiden kommer att förändras.

Dock är det samtidigt så att man måste bredda sina resurser och inte helt glömma bort de enklare sätten att marknadsföra sig själv. Att exempelvis ha en fasadskylt som visar att här ligger ett visst företag har en mängd olika fördelar.

Fördelar med fasadskyltar

  • Spontana kunder. Vare sig du har en butik eller något annat slags företag är det ett faktum att en fasadskylt som visar att här finns just ni kan locka kunder du inte räknat med, kunder som exempelvis kör förbi med bilen och på så vis upptäcker att ni finns till.
  • Det ger dessutom ett professionellt intryck vilket är viktigt för inte bara nya kunder utan även gamla som kommer in eller vid investeringsmöten och liknande.

Nyfiken på ett alternativ för just er fasadskylt – Stämpelfabriken är specialister på fasadskyltar, både när det gäller tillverkning och montering och kan med andra ord ta hand om det mesta som har med er nya fasadskylt att göra.

Vare sig det gäller marknadsföring och sociala medier eller när man skall investera i en fasadskylt finns det dock ett par saker man kan tänka på för att försäkra sig om att man gör rätt val av företag att handla ifrån.

Tänk på detta när du skall investera i en fasadskylt

  • Låt en kunnig person, kanske du själv, göra upp en fungerande och hälsosam budget för den skylt du vill köpa. Det kan vara frestande att slå på stort men det är sällan värt det om det innebär att man riskerar företagets finansiella framtid.
  • Läs på om olika företag som finns där ute. Nätet är ofta en källa till bra information genom den mängd rekommendationer och recensioner man kan hitta om alla möjliga företag just online. Att ta en stund till att söka efter information kan med andra ord spara en både tid och pengar i längden eftersom man lättare kan undvika oseriösa företag.
  • Till sist. Läs alltid igenom alla avtal fullständigt innan du skriver på något. På så vis vet du precis vad som gäller om du mot förmodan skulle vara missnöjd med något kring ditt köp och kan agera på ett korrekt sätt. Var heller inte rädd för att ställa krav eller frågor om du undrar över något. Så länge firman du vill handla från är seriös så gör de allt de kan för att svara på dina undringar.

Även i media skriver man ofta om just marknadsföring och sociala medier. Det är ju trots allt så att stora delar av livet idag kretsar kring just detta så det är på många sätt oundvikligt. Intresserad av att läsa en bra artikel – här kan du läsa om hur du blir bättre på social marknadsföring och tar chansen att göra allt du kan för att ditt företag skall lyckas på nätet.

Att driva företag är ett tufft jobb men också mycket roligt. Det kräver att man lägger ned långa timmar på det man gör och man får inte vara rädd för att ta i men om man gör det och samtidigt tar strategiskt smarta beslut kring det mesta som rör företaget har man stora chanser att lyckas och därmed också kunna få njuta frukten av det arbete man lagt ned.